ALIPLAST Alumínium profilrendszerek

Az alumínium ablak azok számára készül, akik kompromisszum mentes megoldást keresnek. Az alumínium anyaga könnyű és stabil, ezért a felhasználók különböző igényeinek megfelelő megoldásokat kínál.

Az alumínium nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik mivel rendkívül erős, de nagyon könnyű anyag. Ha megbízhatóan működő, hosszantartó nyílászárókat szeretnénk választani, akkor a legjobb döntés az alumínium. RAL színskála szerinti porszórt felülettel, vagy faerezetes színekben rendelhető.

Az elmúlt években az Aliplast Aluminium Systems Belgium az egyik vezető nemzetközi szereplővé nőtte ki magát az ablakok, ajtók, télikertek, csúszórendszerek és függönyfalak alumíniumrendszereinek fejlesztésében és gyártásában.

A termékinnováció, a tervezés, a műszaki készségek és a minőség döntő szerepet játszottak ennek a vezető szerepnek a kialakításában.

A Lokerenben található Aliplast Belgium 320 embert foglalkoztat modern irodáiban és tágas gyártóműhelyeiben.

Éveken át az alumínium kizárólag kereskedelmi célú építészettel párosult a köztudatban, mint „hideg” fém, mely nem alkalmas lakhatási célú építészetre a magyar éghajlatban. A technológia fejlődése, valamint a hőveszteség lecsökkentését. Különösen fontos ez a tény passzív és nulla energia

Profilrendszerek:

  • Függönyfalak, homlokzati burkolatok Aliplast 
  • Hőszigetelt ablak és ajtó rendszerek   Aliplast    
  • Harmónika ajtó                           Aliplast
  • Emelő-toló rendszerek                Aliplast

Galéria

2024 © Atrium-Batta Kft - Minden jog fenntartva.
A weboldalt a WRX Online készítette az Atrium Batta megbízásából.